2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rendőrségi hírek az Encsi Rendőrkapitányságról

Lopás bűntette miatt indult eljárás két fiatalkorú és egy felnőtt korú férfi ellen, akik az Encs és Ináncs közötti vasúti pályaszakasz mellett felállított oszlopokról levágtak, illetve letörtek több érintésvédelmi földelő vezetéket. Az okozott kár közel 200.000 Ft. A tetteseket a vizsolyi körzeti megbízott akkor szúrta ki, amikor az egyik felvásárló helyen megpróbáltak túladni a zsákmányukon.
Lopás miatt indult eljárás négy gadnai férfi ellen, akik kivágtak és eltulajdonítottak másfél köbméternyi vegyes gyümölcs és akácfát Gagybátor külterületén. Cselekményükkel kb. 30.000 Ft kárt okoztak a terület tulajdonosának. A cselekményt a településen fokozott ellenőrzést végrehajtó körzeti megbízottak észlelték, és tetten érték az elkövetőket.  A házkutatások során további bizonytalan eredetű tűzifa került lefoglalásra.

Lopás miatt indult eljárás 5 vilmányi személy ellen, akik a község külterületén kivágtak és eltulajdonítottak 2.2 köbméter fűzfát. A szemfüles körzeti megbízottaknak a helyszínről hazafelé tartó megrakott szekér szúrt szemet. A meglepett utasok zavarukban már a helyszínen beszámoltak arról is, hogy társaik egy másik szekérrel még a területen dolgozgatnak. Az okozott kár kb. 25.000 Ft.

Közveszély okozás és személyi szabadság megsértése bűntette miatt indult eljárás egy vilmányi fiatalember ellen, aki nem tudott belenyugodni, hogy élettársa egy ugyancsak helyi hölgy elhagyta. Amikor a település belterületén összetalálkoztak, a férfi először csak kérte a nőt, hogy kísérje el egy barátjához.  Amikor azonban ebbe nem egyezett bele, a férfi magával ráncigálta akarata ellenére a fonyi vasútállomásig, majd onnan Boldogkőváralja községbe. A sértettet a rokonai vitték haza. Másnap a fiatalember megjelent a hölgy szüleinek udvarán és bosszúból az ott parkoló kisteher gépkocsit felgyújtotta.

Eljárás indult egy hernádvécsei férfi ellen, aki az egyik miskolci kórházban összeismerkedett egy nővel, akit rávett arra, hogy költözzön hozzá. Másnap a férfi lakásában többen is szórakoztak, majd amikor a nő elaludt, valaki a társaságból eltulajdonította annak nagyobb mennyiségű készpénzét. A nyomozás során rövid időn belül kiderült, hogy a cselekményt a hölgyet befogadó férfi követte el, ugyanis a lopást követő napon a férfi  családja lakás felújítási munkákba kezdett, illetve feltűnően költekeztek.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…