2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Az egyik szerencsi áruház biztonsági személyzete ért tetten egy elkövetőt, aki az üzletből ruházati terméket kísérelt meg eltulajdonítani. A kiérkező rendőrök a tolvajt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, vele szemben lopás miatt szabálysértési eljárást indítottak.
A Tokaji Rendőrőrs járőrei egy tarcali férfit állítottak elő, mivel az ellene érvényben lévő ideiglenes megelőző távoltartás szabályait megszegte. Az elkövetőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, a cselekményért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

A Szerencsi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított lopás miatt egy bekecsi lakossal szemben. Az elkövető az egyik szerencsi áruházból különböző háztartási és élelmiszer termékeket tulajdonított el, melynek során az üzlet alkalmazottja tetten érte.

Tiszalúc belterületén értek tetten a rendőrök három férfit, akik kerékpárjukon fát szállítottak. Igazoltatásuk során elmondták, hogy a tüzelőnek valót a település külterületéről tulajdonították el. Az elkövetőket a járőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

A rendőrjárőrök Monok belterületén értek tetten két férfit, akik éppen a külterületről eltulajdonított fát szállították. A rendőrök a fatolvajokat előállították és lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

Prügy egyik utcájában szólalkozott össze két helyi lakos, akik hangosan kiabáltak és veszekedtek egymással. Magatartásuk kihívóan közösség ellenes volt, amely másokban riadalmat és megbotránkozást keltett. A kiérkező rendőrök előállították a garázdákat és szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

Szabálysértési eljárást indított lopás miatt a Szerencsi Rendőrkapitányság egy monoki lakos ellen. Az elkövető egy abaújszántói üzlet előtt leállított kerékpár kosarából eltulajdonított egy hajnyíró készüléket. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogták a tolvajt és előállították a Tállyai Rendőrőrsre. Az elkövetőt szabálysértési őrizetbe vették, cselekményéért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

Egy tokaji lakos a város külterületén a mezőgazdasági részen ért tetten három személyt, akik éppen fát tulajdonítottak el. A kiérkező rendőrök két elkövetőt a helyszín közelében, míg harmadik társukat otthonában elfogták és előállították. A fatolvajokat őrizetbe vették, cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban két főt elzárásra, egy főt pedig pénzbírságra ítélt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysá

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek