2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Az egyik szerencsi áruház biztonsági személyzete ért tetten egy elkövetőt, aki az üzletből ruházati terméket kísérelt meg eltulajdonítani. A kiérkező rendőrök a tolvajt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, vele szemben lopás miatt szabálysértési eljárást indítottak.
A Tokaji Rendőrőrs járőrei egy tarcali férfit állítottak elő, mivel az ellene érvényben lévő ideiglenes megelőző távoltartás szabályait megszegte. Az elkövetőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, a cselekményért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

A Szerencsi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított lopás miatt egy bekecsi lakossal szemben. Az elkövető az egyik szerencsi áruházból különböző háztartási és élelmiszer termékeket tulajdonított el, melynek során az üzlet alkalmazottja tetten érte.

Tiszalúc belterületén értek tetten a rendőrök három férfit, akik kerékpárjukon fát szállítottak. Igazoltatásuk során elmondták, hogy a tüzelőnek valót a település külterületéről tulajdonították el. Az elkövetőket a járőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

A rendőrjárőrök Monok belterületén értek tetten két férfit, akik éppen a külterületről eltulajdonított fát szállították. A rendőrök a fatolvajokat előállították és lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

Prügy egyik utcájában szólalkozott össze két helyi lakos, akik hangosan kiabáltak és veszekedtek egymással. Magatartásuk kihívóan közösség ellenes volt, amely másokban riadalmat és megbotránkozást keltett. A kiérkező rendőrök előállították a garázdákat és szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

Szabálysértési eljárást indított lopás miatt a Szerencsi Rendőrkapitányság egy monoki lakos ellen. Az elkövető egy abaújszántói üzlet előtt leállított kerékpár kosarából eltulajdonított egy hajnyíró készüléket. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogták a tolvajt és előállították a Tállyai Rendőrőrsre. Az elkövetőt szabálysértési őrizetbe vették, cselekményéért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

Egy tokaji lakos a város külterületén a mezőgazdasági részen ért tetten három személyt, akik éppen fát tulajdonítottak el. A kiérkező rendőrök két elkövetőt a helyszín közelében, míg harmadik társukat otthonában elfogták és előállították. A fatolvajokat őrizetbe vették, cselekményükért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban két főt elzárásra, egy főt pedig pénzbírságra ítélt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysá

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…