2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A Taktaharkányi Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy prügyi, jelenleg lakatlan családi házból különböző lakás felszerelési tárgyakat tulajdonított el. Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre tett bejelentést lopásról a Szerencsi Rendőrkapitányságra. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy gyermekkorú személy egy tasak cukorkát, egy kábellakatot valamint három darab csokoládét kísérelt meg eltulajdonítani,  miközben tetten érték.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy megyaszói lakóház ablakát benyomva a rács között benyúlva az ablak mellett lévő asztalról  DVD lejátszót és ezüst ékszereket tulajdonított el.

A Tokaji Rendőrőrs ismeretlen tettesek ellen indított eljárást, akik az egyik helyi templom hátsó, zárt udvarra néző falának mindkét oldalán a tetőszerkezettől levezetett réz vízelvezető csatornát leszakították, majd eltulajdonították.

A Szerencsi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint egy megyaszói lakóház udvaráról, annak hátsó kerítésének két szárnyas nagy kapuját, illetve a kiskaput eltulajdonították ismeretlen tettesek. Az elkövetők a drótkerítés egy részét, körülbelül 18 méter hosszan meg is rongálták. A bevezetett gyors és hatékony rendőri intézkedéseknek köszönhetően az eltulajdonított kapu az egyik helyi lakos udvarán feltalálásra került. A rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lopás és rongálás miatt folytatja az eljárást az elkövetővel szemben.

A Tállyai Rendőrőrs eljárást folytat betöréses lopás miatt ismeretlen tettessel szemben, aki Abaújszántón az egyik közintézmény ajtaját feltörve onnan számítástechnikai eszközöket tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek