2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi Hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

 

Az elmúlt napokban több esetben is eredményesen intézkedtek a rendőrök a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén.


Kutyasétáltatás közben vertek meg egy férfit Tállyán. Az esetről a sértett tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra. Az eljárás adatai szerint a bejelentő a kora esti órákban találkozott kutyasétáltatás közben három ismerősével, akik egy korábbi sérelem miatt bántalmazták. A rendelkezésre álló információk alapján elfogták a gyanúsítottakat, akik miatt garázdaság miatt indult eljárás. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ideiglenes távoltartás elrendelésére került sor egy tiszalúci férfival szemben, aki bántalmazta családját. A férfi élettársa telefonon tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére. Az ittas apa ugyanis a gyermekét akarta bántalmazni, amit az anya megakadályozott, és mindeközben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Tállyai Rendőrőrsön lopás miatt indult eljárás ismeretlen tettesekkel szemben, akik az abaújszántói Gyűr tetőn található gyümölcsöst elkerítő 130 centiméter magas fonott dróthálóból 90 métert eltulajdonítottak, valamint annak több tartóoszlopát kitörték és a feszítő drótot, valamint a vaskapu sarokpántjait is letörték és elvitték.

Csibetápot lopott egy hernádnémeti férfi. A Szerencsi Rendőrkapitányságra egy mezőgazdasági vállalkozás képviselője tett bejelentést, ami szerint a telephelyükről majd öt mázsa csibetápot loptak el. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök hamar elfogták és a Taktaharkányi Rendőrőrsre előállították az elkövetőt. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

Telefonos bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint Tokajban egy kocsma előtt többen összeverekedtek. Egy testvérpár keveredett szóváltásba két másik férfival, amely során egymást kölcsönösen bántalmazták. Az intézkedő rendőrök mind a négy férfit előállították a Tokaji Rendőrőrsre, ahol csoportos garázdaság vétségének elkövetése miatt indult ellenük eljárás.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…