2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

November 09-én jelentős anyagi kárral járó, cserbenhagyásos közlekedési baleset történt Kazincbarcikánál, a 26-os számú főúton. A baleset körülményeinek tisztázásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2011. november 9.-én 05 óra 28 perckor a 26-os főközlekedési út 19 km 447 méterszelvényében egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú, Ifa típusú tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény Miskolc irányából Ózd irányába közlekedett.

A tehergépjármű haladása során a pótkocsi bal oldali raktérajtaja ismeretlen ok miatt leesett a helyéről és a Miskolc irányába közlekedő Skoda Fabia típusú személygépkocsi bal első részének csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt.
A balesetet követően az ismeretlen tehergépjármű vezetője megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.
A rendőrség ezúton is felhívja a tehergépjármű vezetőjét, hogy jelentkezzen a rendőrségen! A hatóság várja továbbá azon személyek jelentkezését is, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen egyéb információval rendelkeznek.
Jelentkezni lehet személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.), vagy telefonon a 48/510-550, valamint az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívószámokon.
Segítségüket köszönjük!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …