2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Rendőrségi felhívás eltűnés ügyében

Az Edelényi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Póhl Barnabás 43 éves, valamint  Szabó Győző Zoltán 41 éves edelényi lakosok eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló információk szerint Póhl Barnabás és Szabó Győző Zoltán 2012.március 27-én az esti órákban az egyik edelényi otthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Póhl Barnabás személyleírása:

Kb. 167 cm magas, 55 kg súlyú sovány testalkatú, sötét barna hajú, kék szemű, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertető jele, beszéde hadaró. Személyi okmányokkal nem rendelkezik.

Ruházata eltűnéskor: feltételezhetően lila színű szabadidő ruha és fekete műbőr kabát.

 

 

 

Szabó Győző Zoltán személyleírása:

Kb. 180 cm magas, 85 kg súlyú átlagos testalkatú, világos barna hajú fejtetőn erősen kopaszodó, világos szemű, szemüveges, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertető jele, hogyszemüveg nélkül erősen hunyorog, beszéde dadogó.

Ruházataeltűnéskor: feltételezhetően kötött sötétszínű pulóver és kék színű melegítő alsó. Személyi okmányokkal nem rendelkezik.

A két férfi az otthonból együtt távozott és feltételezhetően jelenleg is együtt vannak.

A Rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, őket látta, vagy látni vélte hívja a 112-es segélyhívót, vagy az Edelényi Rendőrkapitányság ügyeletét a 06-48/524-000 telefonszámon.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…