2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi felhívás – Baleset szemtanúit keresik!

A rendőrség egy Sajóbábonyban történt közúti közlekedési baleset szemtanúit keresi. A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/10862/2014.id. számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 9-én 14 óra 13 perckor Sajóbábony, Erkel Ferenc utca 19. szám előtti útszakaszon egy ezüst színű, feltehetően Toyota típusú személygépjármű elütött egy úttestre kiszaladó gyermeket, majd segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott. A gyermek a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség várja a balesettel érintett gépjármű vezetőjének, valamint azon személyeknek a jelentkezését, akik az említett időpontban a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet, illetve bejelentés tehető:

    személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4), vagy
    telefonon a nap 24 órájában hívható 06-46/514-584-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon, illetve
    e-mailben a molnare@borsod.police.hu címen.

A bejelentők, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek