2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Ágyneműtartóban találták meg a gönci tolvajt

 Egy gönci élelmiszerboltba betörő fiút állítottak elő a rendőrök. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság M. Zoltán 17 éves gönci lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 24-én 1 óra 19 perckor lakossági bejelentés érkezett telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, mert Gönc egyik élelmiszerboltjának ablakát ismeretlen személy betörte.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az üzlet biztonsági kamerái által rögzített felvételeket megvizsgálva megkezdték az elkövető felkutatását, aki a boltból különböző édességeket tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés során a helyi gyermekotthonba jutottak el, ahol annak használaton kívüli épületében lévő egyik fekhely ágyneműtartójában találták meg a betörőt és a lopott édességeket.

Az elkövetőt a járőrök elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra állították elő.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek