2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Rendőrkézen három órán belül

A rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül elfogták azt a fiatal férfit és két fiatalkorú társát, akik egy edelényi garázsból történő lopással gyanúsíthatóak.

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 20 éves fiatalemberrel, illetve 17 és 16 éves társaival szemben.

A gyanúsítottak 2020. december 10-én 19 óra körül bementek egy edelényi házhoz tartozó garázsba, ahonnan fűkaszát, elektromos sarokcsiszolót, hangfalakat, tűzőgépet és elektromos radiátort tulajdonítottak el.

A sértett a lopást másnap reggel észlelte és ekkor tette meg bejelentését is, amelyet követően a rendőrök három órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat.

A rendőrök a nyomozás során az eltulajdonított tárgyakat is megtalálták, illetve lefoglalták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum