2022. 12. 2. péntek

Melinda, Vivien
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF

Rendőrkézen három órán belül

A rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül elfogták azt a fiatal férfit és két fiatalkorú társát, akik egy edelényi garázsból történő lopással gyanúsíthatóak.

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 20 éves fiatalemberrel, illetve 17 és 16 éves társaival szemben.

A gyanúsítottak 2020. december 10-én 19 óra körül bementek egy edelényi házhoz tartozó garázsba, ahonnan fűkaszát, elektromos sarokcsiszolót, hangfalakat, tűzőgépet és elektromos radiátort tulajdonítottak el.

A sértett a lopást másnap reggel észlelte és ekkor tette meg bejelentését is, amelyet követően a rendőrök három órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat.

A rendőrök a nyomozás során az eltulajdonított tárgyakat is megtalálták, illetve lefoglalták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az USA-ból, nemzetközi egyezmény alapján érkezett adatokat felhasználva vizsgálta a részvényjuttatások adózását. Hé…
Kedden, huszonhárom óra körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyíriben tűz miatt életét vesztet…

További cikkek