2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Rendőrkézen a rabló

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy idős hölgyet rabolt ki Ózdon.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság  2013. december 11-én – akkor még – ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető 16 óra 30 perckor az Ózd, Bulcsú utcában sétáló idős sértettet fellökte, majd a földön fekvő hölgy válláról a táskáját letépte és a benne lévő mobiltelefonnal, bankkártyával, készpénzzel együtt a helyszínről elszaladt.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították és 2014. február 4-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves H. András ózdi lakost.

A gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, akit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vett, majd előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek