2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rendőrkézen a rabló

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki egy ismerősét rabolta ki Mezőkövesden.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Norbert 32 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. szeptember 3-án 21 óra körül J. Norbert és egy férfiismerőse együtt gyalogoltak hazafelé Mezőkövesden. Amikor a Kölcsey Ferenc utcán jártak az elkövető egy alkalommal váratlanul megütötte a sértettet, majd a táskáját – benne személyes iratokkal és több tízezer forint készpénzzel – a kezéből kitépve elmenekült.                                                        

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a sértett feljelentése – amelyben az elkövetőnek csak a becenevét tudta közölni – után  azonnal megkezdték az adatgyűjtést és egy órán belül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vettek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek