2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Rendőrkézen a keréktolvajok

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik több tucat kereket szereltek le és tulajdonítottak el Miskolcon parkoló autókról.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben, aki 2017. január 19-e és január 21-e közötti időben egy Miskolc, Vajda János utcán parkoló személyautó mind a négy kerekét leszerelte és eltulajdonította.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. Gergely 23 éves, B. Imre 26 éves és B. Tibor 42 éves miskolci lakosok gyanúsíthatók, akiket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alosztályának közreműködésével 2017. február 6-án elfogtak.

A gyanúsítottakat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, akik kihallgatásuk során még további öt – utcán, illetve telephelyeken parkoló – gépjármű kerekeinek eltulajdonítását ismerték be, amelyek egy részét a rendőrök lefoglalták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek