2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Rendőrkézen a kerékpártolvajok

A rendőrök két fiatalkorút fogtak el, akik az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból tulajdonítottak el egy kerékpárt.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen.
A nyomozás adatai szerint 2014. július 14-én 23 óra körüli időben két ismeretlen elkövető az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból a házban lakó egyik férfi kerékpárját tulajdonította el úgy, hogy a lezárására szolgáló lakatot levágta.

A tolvajok pechjére a tulajdonos az ablakból észrevette a lopást és az elkövetők nyomába eredt, akik menekülés közben a kétkerekűt hátrahagyták, amit annak jogos birtokosa lakására vitt.

A kerékpár tulajdonosa ekkor értesítette a rendőröket, akik azonnal megkezdték a két tettes felkutatását, akiket a bejelentéstől számított két órán belül elfogtak.

A rendőrök a 14 és 17 éves fiúkat a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során mindketten beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek