2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrkézen a kerékpártolvajok

A rendőrök két fiatalkorút fogtak el, akik az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból tulajdonítottak el egy kerékpárt.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen.
A nyomozás adatai szerint 2014. július 14-én 23 óra körüli időben két ismeretlen elkövető az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból a házban lakó egyik férfi kerékpárját tulajdonította el úgy, hogy a lezárására szolgáló lakatot levágta.

A tolvajok pechjére a tulajdonos az ablakból észrevette a lopást és az elkövetők nyomába eredt, akik menekülés közben a kétkerekűt hátrahagyták, amit annak jogos birtokosa lakására vitt.

A kerékpár tulajdonosa ekkor értesítette a rendőröket, akik azonnal megkezdték a két tettes felkutatását, akiket a bejelentéstől számított két órán belül elfogtak.

A rendőrök a 14 és 17 éves fiúkat a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során mindketten beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…