2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság a 24 éves M. Elemér, a 21 éves H. Dezső, a 48 éves M. Elemér és egy 16 éves társukkal szemben (mindannyian kázsmárki lakosok), akik 2014. július 14-én 21 órakor Kázsmárk egyik utcájában előzetes szóváltást követően bántalmaztak két helyi férfit, akik könnyű sérülést szenvedtek.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. július 14-én kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök három fővel garázdaság, egy fővel a távoltartó határozat szabályainak megszegése,egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, az encsi rendőrök egy-egy személlyel garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés, míg az ózdi- és sátoraljaújhelyi egyenruhások szintén egy-egy fővel garázdaság és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci- és kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek