2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrkézen a kerékpártolvajok

A rendőrök két fiatalkorút fogtak el, akik az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból tulajdonítottak el egy kerékpárt.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen.
A nyomozás adatai szerint 2014. július 14-én 23 óra körüli időben két ismeretlen elkövető az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból a házban lakó egyik férfi kerékpárját tulajdonította el úgy, hogy a lezárására szolgáló lakatot levágta.

A tolvajok pechjére a tulajdonos az ablakból észrevette a lopást és az elkövetők nyomába eredt, akik menekülés közben a kétkerekűt hátrahagyták, amit annak jogos birtokosa lakására vitt.

A kerékpár tulajdonosa ekkor értesítette a rendőröket, akik azonnal megkezdték a két tettes felkutatását, akiket a bejelentéstől számított két órán belül elfogtak.

A rendőrök a 14 és 17 éves fiúkat a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során mindketten beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek