2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Ragu tolvaj módra

A hejőbábai tolvaj vélhetően egy szakácskönyvet forgatott a kezében, ahol azt olvashatta, a raguhoz végy húst és zöldséget.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lopás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen tettessel szemben. A tettes egy hejőbábai ingatlan melléképületét törte fel, ahonnan különböző fagyasztott húst lopott el, mintegy 30 000 forint értékben. Két nappal később újra visszatért a tolvaj, de most fagyasztott zöldségeket pakolt a szatyrába, amelyeket a tulajdonos tudta nélkül magával vitt, körülbelül 15 000 forint értékben.

Az ügyben indult eljárás során a rendőrök látókörébe került két helyi férfi. A náluk tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták az ellopott élelmiszerek egy részét. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a két gyanúsítottal szemben, akik az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

/ A fotó illusztráció /

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján:

MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek