2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Ráfáztak a fázós tolvajok

A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozóinak gyors intézkedése, no meg egy kék pulóver buktatta le azt a két tolvajt, akik egy helyi általános iskola öltözőjéből mobiltelefonokat, sportruházatot, táskákat és egyéb értéktárgyakat tulajdonítottak el. Az iskola tornatanára rögtön értesítette a rendőrséget, miután hét diákja a kosáredzést követően észrevette, hogy több értéktárgya és márkás ruhadarabja hiányzik.

A nyomozóknak a helyszíni szemlét követően két gyanús személy tűnt fel az épület aulájában, akik közül az egyik a megkárosítottak által leírt és ellopott kék pulóvert viselte.

Előbb igazoltatták őket, majd a ruházat és csomag átvizsgálás során csaknem minden előkerült, amit a tolvajok a tornacsarnok öltözőjéből elloptak.

A szerencsi és a sajóbábonyi illetőségű elkövetők beismerték, hogy valóban a számlájukra írható a bűncselekmény. Sőt egyikükkel szemben négy országos körözés van életben hasonló bűncselekmények elkövetése miatt, ezért őt a rendőrség őrizetbe vette.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek