2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rács a vasért – Tíz hónapot kapott a fémtolvaj

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, mivel egy bejelentő – Miskolc Lyukóvölgyben található – telkéről különféle vasanyagokat vágtak ki és tulajdonítottak el.

A sértett elmondta, hogy a kerítésként használt hullámlemezei közül több táblát eltulajdonítottak. Az adatgyűjtés során beszerzett információinak és a gyors nyomozati munkának köszönhetően a Vasgyári Rendőrőrsre előállítottak egy 32 éves miskolci nőt, aki részletes beismerő vallomást tett, továbbá még egy másik általa elkövetett bűncselekményről is számot adott. Ez utóbbi alapján sikerült felkutatni egy további sértettet is, akitől egy vaskaput lopott el a gyanúsított. A bűncselekmények során okozott kárérték hiánytalanul megtérült.

A gyanúsítottat a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította. A taláros testület 10 hónap szabadságvesztést szabott ki a nővel szemben.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek