2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Rablás elkövetőit fogták el a megyeszékhelyen

A rendőrök a helyszín közelében fogták el azt a két támadót, akik a megalapozott gyanú szerint Miskolcon kiraboltak egy férfit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. János 46 éves helyi és N. Krisztián 20 éves tiszalúci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, a Baross Gábor utcában 2016. március 2-án 18 óra 50 perc körüli időben bántalmaztak egy férfit, erőszakkal elvették készpénzét és az iratait, majd elmenekültek a helyszínről.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek