2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Elfogott miskolci rabló

A rendőrség azonosította, majd elfogta azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint két miskolci férfit is kirabolt az otthonukban.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság T. Norbert 26 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2016. március 1-jét megelőző időben – pontosan be nem határolható időpontban a gyanúsított bejutott Miskolcon, egy Árpád úti lakásba – és bántalmazta az ott lakó idős sértettet, akitől készpénzt tulajdonított el.

A nyomozók a bejelentést követően azonosították, elfogták, majd március 2-án őrizetbe vették  a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A terhelt kihallgatásán egy másik, 2016. január 7-én 23 óra körüli időben, hasonló módon elkövetett rablás részleteiről is számot adott.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek