2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Fogdán az „utcai harcos” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Fogdán az „utcai harcos” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 11-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában megyénk útjain nem történt személyi sérüléses közlekedési baleset, azonban öt anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására. A közúti ellenőrzések során a Kazincbarcikai, Ózdi, Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy vezetői engedélyt vontak be a helyszínen ittas vezetés miatt.


Őrizetben az ózdi garázdák

Az Ózdi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint három férfi agresszíven viselkedett egy helyi szórakozóhelyen. A már ittas vendégek többek között arra szólították fel a többieket, hogy fizessenek számukra italokat. A helyszínre kiérkező rendőrökkel szemben is megtartották erőszakos viselkedésüket, amely másokban riadalmat és félelmet keltett. Az őrizetbe vett férfiakkal szemben garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség.


Fogdán az „utcai harcos”

A rendőrség továbbá fa- és bolti tolvajokkal szemben indított szabálysértési eljárást az érintettek őrizetbe vétele mellett, illetve fogdán kötött ki az a miskolci garázda is, aki egy szórakozóhely előtt harcolt a közúti jelzőtáblákkal. Cselekménye közben rászólt egy járókelő, akit a férfi megpróbált bántalmazni, ezen kísérlete azonban sikertelen maradt.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek