2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Próbafelvételi

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban három napos próbafelvételit tartottak a rendvédelmi pályára készülő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, és Hajdú-Bihar megyei fiataloknak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport, a társszervekkel együtt 2019. június 25-e és 27-e között két megyéből érkezett tanulóknak tartottak próbafelvételit a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban.

A táborban a 16. életévüket betöltött, hátrányos helyzetű, és a rendészeti pálya iránt érdeklődő fiatalok vettek részt. Az érdeklődök megismerkedhettek a rendőri munkával, és a felvételi eljárás követelményeivel.A leendő tanulók szaktanárok irányítása mellett tekinthették meg a rendőrré válás különböző állomásait, az iskolai képzés sajátosságait, valamint a bűnügyi, illetve a szituációs kabinetekben zajló oktatások menetét.

A tábor résztvevőinek bemutatták a rendőrségnél rendszeresített fegyvereket és csapatszolgálati felszereléseket is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum