2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Őrizetben az ózdi útonállók

A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette azt a két férfit, akik Ózdon megtámadtak egy idős nőt.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Ózdon, a Brassói úton 2014. január 21-én 18 óra 25 perckor két férfi hátulról rátámadt egy idős nőre, akinek a kezéből kitépték táskáját, amelyben többek között a sértett mobiltelefonja volt.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves B. Árpádot és a 35 éves R. Lászlót.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2014. január 29-én bűnügyi őrizetbe vette a helyi férfiakat, egyben előterjesztéssel élt az illetékes járási ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek