2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Emberölési kísérlet Ózdon

Előzetes szóváltást követően megszúrta alkalmi ismerőseit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást V. István 18 éves ózdi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított a nála lévő zsebkéssel Ózd belterületén 2014. január 30-án 7 óra 10 perckor előzetes szóváltást követően három fiatalembert megsebesített, akik közül a mentőszolgálat munkatársai egy 16 éves fiút életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. A két másik sértett a támadás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A bűncselekmény elkövetését követő egy órán belül a rendőrök azonosították, elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a késelőt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt megindított büntetőeljárásban gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vételét tervezi a 18 éves támadónak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek