2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben az ózdi támadó

Egy órán belül azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy nőt Ózdon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 30 éves férfival szemben. A gyanúsított 2020. július 29-én éjfél előtt néhány perccel Ózdon, a Vasvár utcában rátámadt egy nőre, akitől erőszakkal elvette a táskáját, amiben készpénz és mobiltelefon volt. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről. A férfi futás közben elhagyta a táskában lévő tárcát, amiben a rendőrök később hiánytalanul megtalálták a pénzt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként egy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett útonállóval szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…