2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 382 HUF
1 GBP 450 HUF

Őrizetben az ittas sofőr

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei hat órán belül kétszer intézkedtek egy ittas autóvezetővel szemben.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkaptányság egy 46 éves helyi férfival szemben. Közúti ellenőrzés során 2020. június 9-én 11 óra előtt, Kazincbarcikán a Lorántffy Zsuzsanna úton szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt a sofőrt, aki a gyanú szerint a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Az autó vesztőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrjárőrök előállították őt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a vezetői engedélyének bevonása után szabadon bocsátották.

Ugyanezen a napon közel hat óra elteltével, Kazincbarcikán a Zrínyi Ilona utcában szűrték ki a forgalomból a rendőrök ismételten a sofőrt, akivel szemben alkalmazott alkoholteszter újra pozitív értéket mutatott, ezért ismét előállították a kapitányságra.

A férfi kihallgatása során többek között elmondta, hogy a kapitányságról való távozása után egy sörözőbe ment, és tovább folytatta az italozást, majd autójával elindult a Sajó folyó partjára, mert egy kis magányra és csendre vágyott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai a második előállítása után a sofőrt őrizetbe vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nyílt nap a rendőrségen
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra látogattak a helyi Kincsem Napközi fiataljai. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon tölthettek el egy izgalmas …
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum