2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Őrizetben az ittas sofőr

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei hat órán belül kétszer intézkedtek egy ittas autóvezetővel szemben.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkaptányság egy 46 éves helyi férfival szemben. Közúti ellenőrzés során 2020. június 9-én 11 óra előtt, Kazincbarcikán a Lorántffy Zsuzsanna úton szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt a sofőrt, aki a gyanú szerint a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Az autó vesztőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrjárőrök előállították őt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a vezetői engedélyének bevonása után szabadon bocsátották.

Ugyanezen a napon közel hat óra elteltével, Kazincbarcikán a Zrínyi Ilona utcában szűrték ki a forgalomból a rendőrök ismételten a sofőrt, akivel szemben alkalmazott alkoholteszter újra pozitív értéket mutatott, ezért ismét előállították a kapitányságra.

A férfi kihallgatása során többek között elmondta, hogy a kapitányságról való távozása után egy sörözőbe ment, és tovább folytatta az italozást, majd autójával elindult a Sajó folyó partjára, mert egy kis magányra és csendre vágyott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai a második előállítása után a sofőrt őrizetbe vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek