2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Őrizetben az alsózsolcai rabló

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság az alsózsolcai 18 éves R. Rolanddal szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. október 9-én 17 óra 20 perckor Alsózsolcán, a Görgey úton a gyanúsított erőszakkal két sértettől is elvette nyakláncát, karkötőjét, mobiltelefonját.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított fél órán belül azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a rablót. A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett férfivel szemben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

 A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában öt főt vettek szabálysértési őrizetbe.

 A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy tetten ért tolvajjal, egy garázda férfivel és egy tiltott prostitúciót elkövető nővel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A 18 éves fáji D. Etelka 2013. október 9-én 9 óra 15 perckor Miskolcon, a József Attila úton kínálta szexuális szolgáltatásait, amikor a járőrök tetten érték.

Az edelényi rendőrök egy férfit vettek tulajdon elleni szabálysértésért őrizetbe, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy férfivel szemben azért alkalmazott kényszerintézkedést, mert az megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait.

 Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett eljárás alá vont személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 9-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 9-én egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye közútjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek