2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
n3516610

Őrizetben a támadók – Videóval frissítve

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

n3516610

A rendőrség azonosította, előállította, majd bűnügyi őrizetbe vette azt az öt férfit, akik a gyanú szerint a közelmúltban Felsőzsolcán egy kisgyermeket elsodró, közlekedési balesettel érintett autóra rátámadtak és azt megrongálták.

 

 

 

 

 

Felsőzsolcán 2014. október 6-án 16 óra körüli időben helyi lakosok egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesettel érintett, segítségnyújtási szándékkal megálló személygépjárműre támadtak. A gépjármű megállását megelőzően az úton haladva elsodort egy kétéves kisfiút – aki mint később kiderült – a baleset következtében könnyebb, horzsolásos sérüléseket szenvedett.

A balesetet észlelve helyi lakosok rátámadtak az autóra, a gépkocsi jobb első ablaküvegét betörték és az autóban utasként tartózkodó 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadást észlelve a gépjárművel a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására hajtott.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A végrehajtott adatgyűjtések és egyéb nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók 2014. október 7-én a késő délutáni, esti órákban előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves Sz. Dávid, 30 éves B. Zsolt, 31 éves K. László, 40 éves H. Ernő, valamint 51 éves Sz. Antal helyi lakosokat.

A terhelteket a gyanúsítás közlését követően a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek