2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a szerb sofőr

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség annak a kamionnak a vezetőjét, aki Hejőkürtnél az M3-as autópályán az elmúlt szombat hajnalban tragikus kimenetelű balesetet okozott. Mint ismeretes 2013. július 6-án hajnali öt óra után néhány perccel az M3-as autópálya Hejőkürti szakaszán közlekedési baleset történt. A nyomozás adatai szerint egy szerb felségjelzésű kamion 56 éves sofőrje Nyíregyháza felől Budapest irányába haladva, feltételezhetően vezetés közben elaludt és a pályatesteket elválasztó szalagkorlátokat átszakítva a túloldali árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője mellett 62 éves utasa is megsérült, aki később a kórházi kezelés ellenére életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a jármű szerb állampolgárságú vezetőjét, az 56 éves K. Milan-t bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek