2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben a sajószentpéteri támadó

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
A rendőrök azonnal elfogták azt a fiatalt, aki Sajószentpéteren rátámadt egy férfira, majd erőszakkal elvette a készpénzét.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 17 éves kondói lakossal szemben. A nyomozás adati szerint a gyanúsított Sajószentpéteren, a Semmelweis úton 2014. szeptember 15-én 20 óra 15 perckor bántalmazta 43 éves alkalmi ismerősét, akit megütött majd a földön fekvő sértettől elvette készpénzét.

A lakossági bejelentés alapján a helyszínre érkező rendőrök a közelben azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves kondói fiatalkorút.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek