2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Őrizetben a miskolci késelő

Miskolcon egy férfi megszúrt egy másikat, aki súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség kilenc órán belül azonosította a tettest.
Életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 25 éves miskolci K. Gáborral szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint a gyanúsított 2014. június 28-án a 22 órakor, Miskolcon, a Győri kapuban egy emeletes ház földszintjén, szerelemféltésből megszúrt egy férfit. A sértett a támadás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kilenc órán belül azonosította, elfogta, majd a rendőrségre előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. június 29-én bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek