2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Őrizetben a kerékpártolvaj

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.  A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai négy tolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az encsi rendőrök egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaságért, míg a Sárospataki Rendőrkapitányság egy férfivel szemben azért hozott kényszerintézkedést, mert megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait.

A szabálysértési őrizetbe vett személyek közt volt egy kerékpártolvaj is, aki 2013. október 6-án az esti órákban egy sajósenyei italkimérés falának támasztott biciklit tolt el. A rendőrség másnapra azonosította és elfogta a 23 éves boldvai S. Richárdot, akit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe.

 

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 7-én nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, az Edelényi, az Encsi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 7-én egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…