2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Őrizetben a kazincbarcikai útonállók

A rendőrök elfogták azokat a fiatalkorú támadókat, akik Kazincbarcikán a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy fiút.
Csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három helyi fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a 17 éves, a 16 éves és 15 éves fiatalkorú fiú Kazincbarcikán, a Május 1. úton 2015. szeptember 21-én 16 óra 30 perckor megállítottak egy 15 éves fiút, majd egy közeli lépcsőházba vonszolták, ahol ketten lefogták, majd harmadik társuk bántalmazta a sértettet. A megrémült fiútól támadói erőszakkal elvették közel 500 forintját, majd elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembereket. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a terhelteket és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum