2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Őrizetben a kazincbarcikai útonállók

A rendőrök elfogták azokat a fiatalkorú támadókat, akik Kazincbarcikán a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy fiút.
Csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három helyi fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a 17 éves, a 16 éves és 15 éves fiatalkorú fiú Kazincbarcikán, a Május 1. úton 2015. szeptember 21-én 16 óra 30 perckor megállítottak egy 15 éves fiút, majd egy közeli lépcsőházba vonszolták, ahol ketten lefogták, majd harmadik társuk bántalmazta a sértettet. A megrémült fiútól támadói erőszakkal elvették közel 500 forintját, majd elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembereket. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a terhelteket és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek