2022. 09. 24. szombat

Gellért, Mercédesz
1 EUR 406 HUF
1 GBP 461 HUF

Kresz Feszt Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a B.-A.-Z. Megyei Rendőr főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya „KRESZ-FESZT” prevenciós programot szervez, pénteken délelőtt, a Rendészeti Szakközépiskolában, Miskolcon.
A Rendőrség és a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság hosszú évek óta szeptember hónapban folytatja tradicionális tanévkezdeti kampányát, amely egyben „Az iskola rendőre” program része. Az idén kampányzáró eseményként  már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló KRESZ-FESZT elnevezésű prevenciós program.
A rendezvény a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közreműködésével és támogatásával valósul meg, melyre a sajtó képviselői is hivatalosak. A rendezvény célja, hogy játékos keretek között a gyermekek figyelmét ráirányítsuk a biztonságos és balesetmentes közlekedésre.

A rendezvényen többek között balesetmegelőzési programok, rendőrmotorok és szolgálati gépjárművek (rendőr, illetve katasztrófavédelmi) várják a kilátogató fiatalokat, és hasznos jó tanácsokat ad a Miskolc Kerékpáros Egyesület. A csapatok puzzle-t raknak ki, kerékpáros ügyességi vetélkedőn és tanpályán vesznek részt, KRESZ táblát ismernek fel, illetve raknak ki kockából, és játékos kerékpáros pályákat teljesítenek. A legjobb helyezést elérő óvoda, illetve iskola díjazásban részesül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek