2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Kresz Feszt Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a B.-A.-Z. Megyei Rendőr főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya „KRESZ-FESZT” prevenciós programot szervez, pénteken délelőtt, a Rendészeti Szakközépiskolában, Miskolcon.
A Rendőrség és a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság hosszú évek óta szeptember hónapban folytatja tradicionális tanévkezdeti kampányát, amely egyben „Az iskola rendőre” program része. Az idén kampányzáró eseményként  már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló KRESZ-FESZT elnevezésű prevenciós program.
A rendezvény a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közreműködésével és támogatásával valósul meg, melyre a sajtó képviselői is hivatalosak. A rendezvény célja, hogy játékos keretek között a gyermekek figyelmét ráirányítsuk a biztonságos és balesetmentes közlekedésre.

A rendezvényen többek között balesetmegelőzési programok, rendőrmotorok és szolgálati gépjárművek (rendőr, illetve katasztrófavédelmi) várják a kilátogató fiatalokat, és hasznos jó tanácsokat ad a Miskolc Kerékpáros Egyesület. A csapatok puzzle-t raknak ki, kerékpáros ügyességi vetélkedőn és tanpályán vesznek részt, KRESZ táblát ismernek fel, illetve raknak ki kockából, és játékos kerékpáros pályákat teljesítenek. A legjobb helyezést elérő óvoda, illetve iskola díjazásban részesül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum