2023. 06. 3. szombat

Klotild, Cecília
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Őrizetben a kazincbarcikai rablók

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a három támadót, akik kiraboltak egy férfit Kazincbarcikán.

 
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 22 éves, és egy 45 éves férfival, továbbá egy 46 éves nővel szemben. A gyanúsítottak 2020. április 23-án egy óra körül betörtek Kazincbarcikán, a Veres lapos dűlőben egy hétvégi házba. Az ingatlanban lakó 58 éves férfit a támadók egyike megfenyegette, majd bántalmazta is, miközben két társa értékek után kutatott a házban. Az elkövetők többek között mobil gázrezsóval, hősugárzóval, pulóverrel, telefonnal és tisztálkodó felszerelésekkel, köztük két tekercs toalettpapírral együtt elmenekültek a házból.

A sértett 2020. április 25-én tett bejelentést a rendőrségen. A nyomozók a 22 éves férfit és a 46 éves nőt, még a feljelentés napján azonosították és elfogták, míg harmadik társukat másnap kerítették kézre. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására is.  

A rendőrség az eljárás eredményeként lefoglalta és visszaadta az eltulajdonított értékek nagyobb részét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …

További cikkek