2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Őrizet tiltott prostitúció miatt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2013. október 21-én három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy garázda férfivel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot, valamint egy nővel szemben, aki védett övezetben folytatott tiltott prostitúciós tevékenységet. A szerencsi rendőrök egy férfivel szemben rendeltek el kényszerintézkedést garázdaság elkövetése miatt.

A szabálysértési őrizetbe vett személyeket a rendőrség 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 21-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 21-én egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek