2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Önkényes lakásfoglaló őrizetben

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 11-én 2 főt vettek szabálysértési őrizetbe. A miskolci egyenruhások 1 férfit tulajdonelleni szabálysértés, míg egy másikat önkényes lakásfoglalás miatt. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 3 férfivel és 1 nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a délutáni órákban Kazincbarcikán a 4 helyi gyanúsított korábbi nézetletérésük okán bántalmaztak 1 férfit és 1 nőt. A kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították az 57 éves R. Sándort, a 18 éves R. Sándort, 34 éves R. Sándort és a 36 éves R. Mónikát.

 Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés 14 esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során 1 sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. szeptember 12. 9:03

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek