2024. 06. 28. péntek

Levente, Irén
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
Notórius testmunkás

Notórius testmunkás

Notórius testmunkásTegnap Tiltott kéjelgés miatt a bíróság elzárás-büntetésre ítélt egy 21 éves nőt Miskolcon. A büntetés letöltésének megkezdésére két nap haladékot kapott a két gyermekéről is gondoskodni Köteles anya – akivel még a bírói végzés meghozatalának estéjén újra „munka” közben találkoztak egy miskolci járőrök.

BN-ta rendőrök március 07-én Szabálysértési őrizetbe vettek, mert aznap késődélután Miskolcon a Szinva út szélén állva az arra haladó gépjárművezetőknek orvosi igazolás hiányában, pénzért kínálta szexuális szolgáltatásait. A helyi bíróság másnap meghozott végzésében 15 nap elzárást szabott ki a notórius Tiltott kéjelgővel szemben, aki Tavaly és idén összesen már 17 alkalommal állt üzelmei miatt a taláros testület előtt.

Az elzárás letöltésének megkezdését illetően a nő kérelmére a bíróság két napi Engedélyezett halasztást, tekintettel arra, hogy két kiskorú gyermeke eltartásáról Köteles gondoskodni a még hajadon családi állapotú anya.

A gyermekei ellátását sajátosan értelmező nőt még aznap koraeste a Miskolc, Baross Gábor úton lévő rendelőintézet szomszédságában az út mellett újra tetten érték A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei. A „notórius testmunkás” a részére biztosított halasztással nem Élve Immáron újfent Szabálysértési őrizetben várja az ügyében újabb bírói döntést.

 

Információs háttér:

Több mint ezer alkalommal intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Tiltott kéjelgőkkel szemben az elmúlt évben. Mondhatni a rendőrség Mindennapos harcot viv az utcai prostitúció visszaszorítása érdekében.

Az elmúlt években a Rendszeres Ellenőrzések Soran sikerült visszaszorítani a Tiltott kéjelgőket a megyében. Tavaly Azonban így is összesen 1023 Szabálysértési eljárást kezdeményezett a rendőrség, mélyen belül csak a Miskolci Rendőrkapitányság maga 910 esetben. A prostituáltak főként a turisztikai jelentőséggel bíró térségekben – Így például: Miskolc, Mezőkövesd, Sárospatak – fordulnak elő nagyobb számban.

A Rendőrségi tapasztalatok alapján leszűrhető, hogy a nyári időszakban megnövekszik A Tiltott kéjelgők száma, akárcsak a Rendőrségi Ellenőrzések van. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a közbiztonság megszilárdítása érdekében, a Polgárok jogos igényeinek eleget téve évről-évre egyre nagyobb figyelmet fordít a prostitúció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények visszaszorítására. Az adatok tükrében elmondható, hogy az elmúlt évben többször intézkedtek Tiltott kéjelgés miatt, mint azt megelőzően. Ez nem jelenti azt, hogy a prostituáltak száma és tevékenysége megnőtt volna a megyében, Hanem a rendőrség Azon igyekezetét mutatja, hogy a törvény ÁLTAL védett övezetekből, Különösen így az iskolák, óvodák, Közművelődési épületek, egyházak, temetkezési kegyhelyek környékéről teljesen kiszorítsák a jelenséget.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: BAZ. MRFK Kommunikációs Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek