2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Nem lehet elég korán elkezdeni – „Közlekedésbiztonsági Nap”

Nem lehet elég korán elkezdeni – „Közlekedésbiztonsági Nap”

Nem lehet elég korán elkezdeni - „Közlekedésbiztonsági Nap”Általános tudnivalók a közlekedésbiztonságáról egy általános iskolában. A közlekedés biztonsági napot szervező hatóságok közös stratégiai céljai között szerepel többek között a közúti közlekedési morál oktatási, nevelési eszközökkel történő javítása.

Az átfogó program célja, hogy a járművezetők képzése során a közlekedésbiztonsági szempontok előtérbe kerüljenek, a biztonságos közlekedésre nevelés a lehető legkorábban elkezdődjön. Ezen célok szellemében indította el a Nemzeti Közlekedési Hatóság „Közlekedésbiztonsági Nap” rendezvénysorozatát, melyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is támogat, és segít a programok lebonyolításában.

MEGHÍVÓ

A „Közlekedésbiztonsági Nap” Borsod-Abaúj-Zemplén megyei állomása: 2009. október 13-án 10.00 órai kezdettel  az Avastetői Széchenyi Általános Iskolában lesz (Miskolc Hajós A. u.5.).

A programok összeállításánál a szervezők igyekeztek figyelembe venni a gyerekek érdeklődési körét.

A rendezvény három részből áll: Elméleti rész: játékos formában tartott előadás a közlekedési szabályokról, és azok betartásának fontosságáról. Ezt követően egy KRESZ-totó kitöltésére kerül sor.

Gyakorlati rész: kerékpáros ügyességi verseny -, melyet lehetőség szerint a szabadban (iskolaudvar) lesz megtartva.

Ismertető: A rendőrség közlekedéssel kapcsolatos munkájának bemutatása.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…