2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Nem, ez nem „jó szórakozás”! – Követ dobtak az autókra

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök azt a két fiatalkorú emődi lányt, akik követ dobtak az M30-as autópályán közlekedő autókra
Egy tehergépkocsi vezetője 2017. június 30-án közlekedett az M30-as autópályán Budapestről Miskolcra a külső sávban, 80 kilométeres sebességgel, amikor az emődi felüljáróról ledobott kő betörte a szélvédőt.

A bejelentést követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Emődi Autópálya Alosztályának munkatársai azonosították, majd elfogták azt a két lányt, akik a felüljáróról követ dobtak az autókra. A 16 és 14 éves emődi lányok többek között elmondták, hogy szórakozásból ejtették le a köveket az útra.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított fiatalkorú lányokkal szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a hatóság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek