2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Mobil helyett sapka

Interneten kínált telefonokat az a férfi, aki a megrendelőknek az adott terméket nem küldte meg, de gyereksapkát, befőttes üveget, vízbe áztatott pelenkát igen.
Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 60 éves jászladányi K. Józseffel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított internetes piactereken kínált eladásra mobiltelefonokat. Egy ózdi sértett az előre kialkudott összeg átutalása után a megrendelt termék helyett az eladótól gyereksapkát, befőttes üveget és egy színes rádiót kapott.

 
A nyomozás adatai szerint a terhelt az országban több vevőt is megkárosított, akiknek hol fahasábot, hol vízbe áztatott pelenkát küldött a beígért mobiltelefon helyett.

 
Az Ózdi Rendőrkapitányság 2013. október 18-án bűnügyi őrizetbe vette K. Józsefet, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek