2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Miskolci rekorderek: egy óra alatt három bűncselekmény

Három fiatalkorú fiú röpke egy óra alatt két rablást és egy lopást követett el Miskolcon. A rendőrök is ilyen gyorsak voltak.

Két 14 és egy 15 éves fiú március 7-én a kora esti órákban elindult Miskolc utcáin, és a szürkületben sötét terveket szőttek. Gyakorlatilag azoktól, akik útjukba akadtak elvették az értékeiket.

Először egy 21 éves férfitól vették el mobiltelefonját és kabátját, miután a sértett mellkasához szorítottak egy kést. Ezt követően egy újabb telefont loptak el egy nőtől, ekkor azonban nem léptek fel erőszakosan. A harmadik bűncselekményt még este nyolc óra előtt követték el, szinte ugyanúgy, mint az elsőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentéseket követően minden bevethető rendőr elindult a „forró nyomon“. A nyomozók és a járőrök munkáját a térfigyelő kamerarendszer is támogatta, ennek eredményeként rövid idő alatt elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorúakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás és más bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást a fiatalokkal szemben. Egyben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…