2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Mintapélda Tiszakesziben: polgárőr észlelte, a körzeti megbízott elfogta

Mintapélda Tiszakesziben: polgárőr észlelte, a körzeti megbízott elfogta

Kiemelkedőnek mondható munkakapcsolatot tart fenn a helyben élők biztonsága érdekében a Tiszakeszi Polgárőr Egyesület és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság. A két szerv gyümölcsöző kapcsolatának legutóbb fatolvajok látták kárát.

A Tiszakeszi Polgárőr Egyesület négy tagja 2012. december 12-én a késő esti órákban látott el szolgálatot, amikor a község külterületén található erdőben három személyt falopáson tetten értek.

A tolvajok a polgárőrök láttán a kivágott mintegy három mázsa fát a helyszínen hátrahagyva elmenekültek, azonban a helyi önkéntesek a hóban hátrahagyott lábnyomokat követve kértek rendőri segítséget az elkövetők elfogásához.

A Mezőcsáti Rendőrőrs szolgálatban lévő járőrei azonnal a helyszínre érkeztek, majd a polgárőröktől beszerzett információk alapján elfogták és a rendőrőrsre előállították az illegális fakitermelőket.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette a 20, 22 és 24 éves mezőcsáti férfiakat, majd gyorsított eljárás keretében a bíróság elé állította őket. A taláros testület mindhárom fatolvajt elzárásbüntetéssel sújtotta.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek