2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

„MintaCsalád” – Januárban sorsolás!

Már legalább nyolcszázan „nyertek” abban a közlekedésbiztonságot javító kampányában, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőző Bizottsága indított útjára 2016 júniusában.

A mintapéldával élen járó és emléklappal rendelkező családok ugyanis részt vesznek egy sorsoláson, ahol értékes tárgyjutalomban részesülhetnek. A programon voltaképpen minden család nyerhet, azok is, akik nem kapnak emléklapot, hiszen minél több „MintaCsalád” közlekedik a közutakon annál biztosabban érhet haza mindenki.

A program célját világosan megfogalmazza a már 800 sofőrnek, vagyis családnak a közúti ellenőrzések során kiosztott emléklap: „Köszönjük Önnek és családjának, hogy nem veszélyeztették a közlekedés biztonságát. Az Önöknél végrehajtott közúti közlekedésrendészeti ellenőrzés során a rendőrség mindent rendben talált. Így felelős magatartásukkal hozzájárultak a közlekedés biztonságának további javításához.”

A megye közútjain végzett közúti ellenőrzések során azok kapnak ilyen oklevelet, akiknél a rendőrök mindent rendben találtak.

Köszönjük!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges céljai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése és további javítása. A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a prevenciós célokat szolgáló közúti ellenőrzések végrehajtására. A szándék egyik megerősítő, a pozitív példát méltányoló eleme a „MintaCsalád” program, amely az esztendő végéig folytatódik, s majd egy értékes nyereményeket tartalmazó sorsolással ér véget 2017 januárjában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek