2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Megkönnyítette a rendőrök dolgát a betörő

Mindent megtett lebukása elkerülése érdekében a betörő. Szövetkesztyűben „dolgozott”, eltüntette a nyomokat, csak arról feledkezett meg, hogy „dolga végeztével” a tetthelyről magával vigye iratait.

 

Egy sátai családi házba ismeretlen személy hatolt be, ahonnan ékszereket, fagyasztott húsokat, borkülönlegességeket és egy légpuskát tulajdonított el, mindegy 150.000,- Ft értékben.

Az ügyben végzett helyszíni szemle során a nyomozók a lakás egyik lépcsőfordulójában egy irattárcát találtak, benne személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával. Az okmányokon szereplő adatok ellenőrzését követően a rendőrök rövid időn belül előállítottak egy 29 éves ózdi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A betörési helyszín közelében lakó elkövetőnél a hatóság házkutatás tartott, mely során a rendőrök megtalálták az eltulajdonított  légpuskát, illetve a betöréskor viselt ruházatot. A fagyasztott húsokat azonban a család időközben elfogyasztotta.

Az Ózdi Rendőrkapitányság betöréses lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 29 éves elkövetővel szemben.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek