2021. 07. 27. kedd

Olga, Liliána
1 EUR 362 HUF
1 GBP 423 HUF

Már börtönben volt a vasaló-tolvaj

Köszönjük a lakosságnak, hogy ismét segítettek és azonosították azt a férfit, aki az egyik ózdi óvodából ellopott egy vasalót. A gyanúsított más miatt már börtönbüntetését töltötte. Az Ózdi Rendőrkapitányság felkérése kapcsán 2021. január 28-án lakossági felhívást tettünk közzé a Rendőrség honlapján.

A felhívás egy videót tartalmazott, amelyen egy férfi volt látható aki 2020. november 10-én 16 óra 17 perckor Ózdon, a Nemzetőr utcában lévő óvodából ellopott egy vasalót. Az elkövető azonosítása a lakosság segítségének köszönhetően megtörtént.

A lopás vétség elkövetése miatt folytatott eljárásban a rendőrök egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként 2021. február 19-én, aki beismerte a vasalólopást.

A férfi egyébként a részére más cselekmény miatt kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette, így a Fővárosi Törvényszék letöltendő börtönbüntetésre változtatta azt át, amelyet jelenleg is tölt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum