2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Már börtönben volt a vasaló-tolvaj

Köszönjük a lakosságnak, hogy ismét segítettek és azonosították azt a férfit, aki az egyik ózdi óvodából ellopott egy vasalót. A gyanúsított más miatt már börtönbüntetését töltötte. Az Ózdi Rendőrkapitányság felkérése kapcsán 2021. január 28-án lakossági felhívást tettünk közzé a Rendőrség honlapján.

A felhívás egy videót tartalmazott, amelyen egy férfi volt látható aki 2020. november 10-én 16 óra 17 perckor Ózdon, a Nemzetőr utcában lévő óvodából ellopott egy vasalót. Az elkövető azonosítása a lakosság segítségének köszönhetően megtörtént.

A lopás vétség elkövetése miatt folytatott eljárásban a rendőrök egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként 2021. február 19-én, aki beismerte a vasalólopást.

A férfi egyébként a részére más cselekmény miatt kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette, így a Fővárosi Törvényszék letöltendő börtönbüntetésre változtatta azt át, amelyet jelenleg is tölt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek