2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Magukra hagyott kiskutyák

Sajóörös külterületén, a folyó parton sorsukra hagytak öt kiskutyát. A rendőrség a napokban az ügyben indított nyomozást lezárta.

Állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. szeptember 20-át megelőző időszakban a sajóörörsi folyóparton magára hagytak öt, néhány napja született kiskutyát. Az állatokra idejekorán rátaláltak, így az életüket még meg tudták menteni. A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves M. Andrásnét, aki a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

 A sajóörösi nővel szemben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek