2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lezárt ügyek: visszakerült a fűkasza

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
A nyomozók visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának a hétvégi ház feltöréskor eltűnt értékeit. A két betörő és az orgazda gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás során felelhet tettéért.

Egy sátoraljaújhelyi férfi 2014. július 19-én tett bejelentést a rendőrségre, miszerint hétvégi házát ismeretlenek feltörték és abból mintegy 200.000 forint értékben különböző műszaki cikkeket és szerszámgépet vittek el.

Az ügyben bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök 2014. augusztus 5-én eljutottak az orgazdához, akinél a nagy értékű fűkaszát megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a bűncselekményből származó szerszámgépet megvásárló orgazda mellett még aznap gyanúsítottként hallgatták ki két betörőt is. Az ügy mindhárom résztvevője beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A kihallgatás másnapján a nyomozók visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának az értékes kerti gépet.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a K. Roland 18 éves sátoraljaújhelyi lakossal és 17 éves fiatalkorú társával lopás bűntett, valamint a szintén helyi illetőségű, 27 éves Sz. Krisztiánnal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárást gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek