2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Lezárt ügyek: visszakerült a fűkasza

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
A nyomozók visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának a hétvégi ház feltöréskor eltűnt értékeit. A két betörő és az orgazda gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás során felelhet tettéért.

Egy sátoraljaújhelyi férfi 2014. július 19-én tett bejelentést a rendőrségre, miszerint hétvégi házát ismeretlenek feltörték és abból mintegy 200.000 forint értékben különböző műszaki cikkeket és szerszámgépet vittek el.

Az ügyben bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök 2014. augusztus 5-én eljutottak az orgazdához, akinél a nagy értékű fűkaszát megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a bűncselekményből származó szerszámgépet megvásárló orgazda mellett még aznap gyanúsítottként hallgatták ki két betörőt is. Az ügy mindhárom résztvevője beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A kihallgatás másnapján a nyomozók visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának az értékes kerti gépet.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a K. Roland 18 éves sátoraljaújhelyi lakossal és 17 éves fiatalkorú társával lopás bűntett, valamint a szintén helyi illetőségű, 27 éves Sz. Krisztiánnal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárást gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum