2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lezárt ügyek: Végzetes vita

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy miskolci férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. Tibor 54 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. február 24-én virradóra Miskolcon, a Kiserenyő-völgyben egy vita során olyan súlyosan bántalmazta 51 éves barátnőjét, hogy a nő belehalt sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben indított nyomozást 2017. november 27-én lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek