2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: tetten érték a tolvajt

Egy ismerősét meglopó férfivel szemben fejezte be a rendőrség a nyomozást.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság  L. Csaba 44 éves taktaszadai lakossal szemben 2013. december 16-án.

A nyomozás adatai szerint 17 óra 54 perckor telefonált a sértett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, mert – taktaszadai lakásához hazafelé tartva – észlelte, hogy a házába betörtek és az elkövető még bent tartózkodik.

A Szerencsi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei azonnal a helyszínre mentek, ahol a lakásban tetten érték és elfogták a tolvajt, aki az általa összekészített ruhaneműket és háztartási eszközöket így már nem tudta eltulajdonítani.

Mint később kiderült az elkövető és a sértett közelről ismerik egymást.

Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. január 28-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek